torsdag 6 maj 2010

Skillnad på skit o pannkaka del 2

Skrev för några bloggar sedan om den moderata politiken som jagar sjuka och arbetslösa och kallar dem för simulanter och latmaskar, medan den läkare som tas på bar gärning med att tillskansar sig miljoner genom fusk och bluff får ett ajabaja och en återbetalningsplan på de pengar de fuskat till sig.

Det fanns tydliga indikationer på att läkarfusket var utbrett, men Filippa Reinfeldt gör det som moderata politiker är så bra på, dvs ingenting.

Nu uppdagas det att moderaledda Stockholms stad återigen har sett till att skattebetalarnas pengar rullar in på löpande band till privata aktörer som är med i byggnationen av Nya Carolinska sjukhuset.

Enligt uppgifter kan så mycket som 5-9 miljarder av Stockholmarnas skattepengar på detta sätt försvinna från vilktigare verksamheter som skola, vård och omsorg.

Nu har stockholmsmoderaterna lagt munkavel på de övriga politikerna och tjänstemännen och ingenting mer kan komma ut om denna enorma skandal, vilket i sig är enormt anmärkningsvärt.

Först ser man till att försnilla skattepengar genom fruktansvärt dåliga lån med ockerräntor, sen lägger man locket på och vägrar låta något mer komma ut om skandalen.

Samtidigt jagas "lata" arbetslösa och "simulerande" sjuka.

Det är skillnad på skit o pannkaka.

Läs mer på Alliansfritt Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar