torsdag 1 juli 2010

CUF hånar arbetslösa ungdomar.

Centerns ungdomsförbund driver sedan ett tag tillbaka ett krig mot en arbetsmarknad de anser vara ”sossifierad”.

Det menar att en arbetsmarknad med anställningstrygghet, löner man kan leva på, en riktigt bra a-kassa och goda möjligheter till arbetsmarknadsutbildningar är dåligt.


Istället vill de försämra anställningstryggheten, sänka lönerna och då mest för ungdomar, försämra a-kassan ytterligare och minska möjligheterna till arbetsmarknadsutbildningar.


De vill också ”fucka facket” som de anser stå för mycket på löntagarnas sida genom att inte vilja sänka lönerna för ungdomar och andra, samt kämpa för anställningstryggheten.



I sin iver att bevisa att arbetsmarknaden är kass, har de öppnat en egen arbetsförmedling. De har satsat 2 miljoner på denna arbetsförmedling som hittills inte gett ett enda jobb till någon arbetslös ungdom. Ja, någon har fått jobb, men denna någon var nära knuten till CUF.



CUF har varit så desperata i sin iver att bevisa att de har rätt att de skapat en fiktiv arbetslös som fått blogga om sin fiktiva arbetslöshet.



Nu när bluffen avslöjats, avslutas bloggen med att den fiktiva arbetslösa gör som alla arbetslösa ungdomar i CUF lilla inskränkta värld. Hon tar semester och flyger till Florida.



Hela historien är ett stort hån mot de arbetslösa ungdomarna och visar klart vilken verklighetsförankring CUF har.

Läs mer om detta på Alliansfritt Sverige, även SVT tar upp CUF's fuskt,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar